Vær den beste versjonen av deg selv

Ingen av oss er perfekte, og ingen klarer å leve helt perfekte liv. Men det er viktig å være glad i seg selv, og prøve å være et godt menneske. Folk som hjelper andre, er ofte mer tilfreds med livet sitt enn de som bare jager etter egen suksess. Folk som er takknemlige for det de har, er også lykkeligere enn andre. For å føle deg bedre med deg selv gjelder det altså å være takknemlig, selv når ting går litt på tverke. Tilgi deg selv dersom du gjør en feil, og ikke dvel ved fortiden.

Ta vare på kroppen din

Hold deg i god form, lær deg avspenningsøvelser og spis sunt. Unngå stress, og sørg for nok søvn. Hvis du tar vare på kroppen din, er det lettere å være fornøyd med deg selv. Selvsagt er det ikke alltid trening hjelper. Vi har alle noen små skavanker vi irriterer oss over, eller gjerne skulle vært foruten. Noen ganger kan kosmetiske problemer til og med gå utover den psykiske helsen. Sminke og klær kan dekke over enkelte av disse tingene, mens andre ganger trengs det litt mer hjelp. Ikke vær redd for å gjøre de tingene som får deg til å føle deg bedre. Kanskje det ikke er så mye som skal til, men det kan ha stor effekt på selvfølelsen din.

Lev som du vil

Ikke la andre bestemme for mye over livet ditt. Husk at det er ditt liv, og at du bestemmer hvordan det skal leves. Det som er rett for andre, er ikke nødvendigvis rett for deg, og hvis du lar andre styre livet ditt for mye, kan du bli misfornøyd. Gjør ting som føles meningsfylt for deg, og som gir deg glede. Du jobber alltid mest effektivt når du jobber med noe som gjør deg glad.