Sportsblogger

Mange av de norske idrettsstjernene driver egne blogger – dette gir oss nordmenn et innblikk i deres liv og tanker, samtidig som vi får følge dem jorden rundt når de er ute og herjer. De fleste av våre største stjerner driver en blogg, derfor kan det være kult stikke innom etter at de har hvet inn en ny seier.

Store sportsblogger – NordicBet

Snakker vi sportsblogg generelt, er det NordicBet som må få to tomler opp. NordicBet er mest kjent som en spillportal med en veldig sterk tippeseksjon – her kan du satse penger på de aller fleste idretter. Bloggen på NordicBet er i tillegg noe av det beste vi har sett noen sinne. Uansett hvilken sport du foretrekker, vil du finne utfyllende informasjon som kan hjelpe deg med å gjøre de rette veddemålene – og NordicBet er kjente for sportsbetting . Det virker helt klart som at NordicBets sportseksperter gjør alt for å hjelpe deg med sin blogg, mellom sine oddssettinger og kvalifiserte anslag. Deres blogg er en populær kommunikasjonsform med sportsinteresserte, og artiklene er grundige og detaljerte.

Svindal, en populær idrettsstjerne og blogger

Den kjente slalåmmesteren Aksel Lund Svindal driver en godt skrevet, spennende blogg som får mye oppmerksomhet. Svindal er forresten den mest omtalte norske idrettsstjernen i utlandet – internasjonale medier skriver ofte om ham stadig vekk.

Mannen vi elsker å hate – Northug

Her i Norge er det dog ingen som kan måle seg med Petter Northug. Den norske langrennkjempen er stadig å se i avisene her i landet. Det er ikke alltid artiklene handler om hans idrettskarriere, heller. Han har vært med i mange underlige begivenheter, og fått sterk kritikk for enkelte av sine handlinger. Dårlig PR er også PR, sies det – og vi tror Northug neppe bryr seg. Han spiller forresten også poker og er ofte å se bak rattet av sportsbiler, noe som gir ham ekstra mye spalteplass. Følg med på hans blogg om du vil komme nærmere innpå vår største stjerne.