Kom igang med treningen – i dag

Ja det kan du faktisk klare!

Det finnes alltid en grunn til å utsette treningen. Ikke nødvendigvis en god én, men alltid en unnskyldning: Været er dårlig. Du har så enormt mye du skulle ha gjort. Eller du har en skikkelig dårlig dag.

Kanskje kommer dette som en overraskelse. Trening hjelper på det meste. Til og med humøret. I tillegg vil du få energi nok til å bli enda mer effektiv på alle utestående gjøremål.

Det kan være et vanvittig tiltak å komme i gang, og dørstokkmila er aldri så lang. Motivasjonen må gjerne stimuleres litt i forkant.

Sett deg mål!

I dagens teknologiske samfunn har dette aldri vært enklere. Last ned en app, få motivasjonen opp på skjermen og loggfør aktivitetene dine. De fleste apper har i tillegg aktivitetsmålere, som loggfører aktiviteten din uansett om det bare er spaserturen til supermarkedet.

Sett av tid. Du trenger ikke ha hele kvelden ledig for å skulle trene. På en hel time kan du rekke både løpeturen, litt styrke og dusjen. Og, trening lar seg fint kombinere med en hyggelig middag eller kino senere på kvelden.

Å dele aktivitetsplanene med venner og familie er også effektiv måte å få kroppen i bevegelse på. Å si høyt for seg selv og andre hva man har tenkt å gjøre, virkeliggjør det hele, og gjør det vanskeligere å ikke gjennomføre. Kanskje inspirerer du til og med andre til å komme igang, og hva er vel bedre enn å ha en treningskompis!

Trening skal være gøy, så gjør noe du liker. Da vil du raskt kunne se helhetlige resultater.

Det sies at man yter bedre om man føler seg fin i tøyet. Invester i treningstøy du liker. Da blir det enklere å komme seg ut døren. Og husk, litt trening er bedre enn ingen trening.